PROIZVODI

PROIZVODI

Istražite naša inovativna i napredna rješenja dizajnirana za potrebe poslovanja u različitim sektorima. Naši proizvodi su dizajnirani da služe za pojednostavljivanje procesa, povećanje učinkovitosti i maksimiziranje produktivnosti, dok istovremeno pružaju besprijekorno korisničko iskustvo.

ERP sustav cHector

ERP sustav cHector je naš glavni proizvod na koji smo posebno ponosni. To je poslovno informacijski sustav integriranih aplikacija koje tvrka koristi za prikupljanje, pohranu, održavanje i interpretaciju podataka iz domene svojih poslovnih aktivnosti.

SAZNAJ VIŠE

HeraPharm

Naša ekskluzivna mobilna i web aplikacija služi korisnicima tako što im omogućuje jednostavno pronalaženje obližnjih ljekarni koje imaju željeni lijek na zalihi.

SAZNAJ VIŠE

Loyalty Card System

LCS pruža softversku podršku za programe vjernosti kupaca. Temelji se na nagrađivanju kupaca za lojalnost izraženu odabirom trgovine i asortimana proizvoda.

SAZNAJ VIŠE

Revenue Allocation System

Trezori kantonalnih ministarstava financija kroz RAS softver upravljaju sredstvima i informacijama, obavljaju komunikaciju s bankama te digitalno razmjenjuju podatke o prikupljenim sredstvima i nalozima raspodjele.

SAZNAJ VIŠE

Homologacija i certifikacija

Napredni softver za homologaciju i certifikaciju vozila na području Bosne i Hercegovine pruža pouzdanu i efikasnu podršku u procesu ocjenjivanja usklađenosti sa regulativama i standardima automobilske industrije.

SAZNAJ VIŠE

BI sustav

Sustav poslovne inteligencije predstavlja analitički skup podataka koji daje cjelokupnu sliku poslovanja te služi kao pomoć u donošenju odluka za poboljšanje, unaprijeđenje, rast i razvoj istog.

SAZNAJ VIŠE

ISS sustav

Informacijski sustav za sveučilišta, fakultete i visoke škole čini skup web aplikacija i pripadajuće baze podataka za upravljanje procesima u visokom školstvu, kao i mobilna aplikacija StudApp.

SAZNAJ VIŠE

Hotelsko poslovanje

Softver za hotelsko poslovanje je sveobuhvatno rješenje koje pruža olakšanje i unaprjeđenje svih ključnih aspekata upravljanja hotelom i hotelskim poslovanjem. Od rezervacija do financija, ovaj softver omogućuje učinkovito upravljanje svim operativnim procesima u hotelu.

SAZNAJ VIŠE

CRM i Billing

CRM softver se koristi u praćenju, upravljanju i pružanju podrške korisnicima kroz različite komunikacijske kanale, dok Billing softver korisniku osigurava potporu u procesima obračunavanja, fakturiranja i upravljanja financijskim aspektima pruženih usluga.

SAZNAJ VIŠE

Trezorsko poslovanje

Softver služi za efikasno upravljanje proračunskim sredstvima kroz centralizirane procese planiranja, kontrole računa, izmirenja obveza, praćenja potraživanja i imovine.

SAZNAJ VIŠE

ELMO-PU-ZZO

ELMO projekt je kao svoj cilj imao smanjenje prepreka mobilnosti radne snage u BiH te olakšanje fiskalnog opterećenja malih i srednjih poduzeća.

SAZNAJ VIŠE