siječanj 17, 2017

Pharmacy

Softverski paket specijaliziran za potporu poslovnih procesa poduzeća koja se bave trgovinom lijekovima i pripravcima farmaceutske industrije, te drugom robom široke potrošnje koja svoje mjesto zauzima na policama ljekarni/apoteka.

pharmacyimg

Kompleksnost podržanih sustava

Potpuna podrška radu malih poslovnih subjekata koji u svom sastavu imaju samo jednu ljekarnu, ali i onih koji djelatnost maloprodaje ili veleprodaje obavljaju u više poslovnih jedinica. Centralna baza podataka i potreban broj lokalnih koji osiguravaju autonoman rad svake komponente uz automatsku razmjenu podataka.

Prilagođenost propisima

Softver osigurava sve zakonom propisane evidencije za ovaj tip poslovnih subjekata, kao i one specifične poput laboratorijskog dnevnika, knjige narkotika, liste subvencioniranih lijekova i sl.

Elektronski recepti

Pharmacy posjeduje interfejse koji osiguravaju evidenciju elektronskih recepata i razmjenu podataka sa županijskim/kantonalnim informacijskim sustavima zavoda zdravstvenog osiguranja.

Loyalty program

U softversko rješenje ugrađene su sve komponente neophodne za pokretanje vlastitog loyalty programa ili učestvovanje u nekom s više učesnika.